Reactie Swinkels: "Zure nasmaak"

Swinkels: "Zure nasmaak"
Foto: © SC

Lierse verloor met het kleinste verschil op het veld van Charleroi. Daardoor lijkt de strijd om het rechtstreeks behoud nu helemaal een duel tussen Beerschot en Lierse te gaan worden. Arjan Swinkels was niet te spreken over de wedstrijd van zijn team.

“Het was een zwakke wedstrijd van ons. Dit mag gewoon niet. We wisten dat Beerschot had verloren, dus dan moet je het gras opvreten. Dit was de kans voor ons om een kloof van vier punten te slaan met Beerschot. Het is een schande dat we hier niets mee doen. We bewijzen onszelf vandaag geen dienst, en dat geeft een zure nasmaak”, aldus de Nederlandse verdediger van Lierse.

“We hebben te weinig de flanken gebruikt met een man meer. De spelers van Charleroi stonden allemaal in het centrum en wij gingen ook allemaal naar binnen lopen. Zo hebben we Charleroi in de kaart gespeeld”, ging Swinkels verder.

De speler kijkt ook al vooruit naar de volgende wedstrijden, onder andere tegen Beerschot: “We moeten zelf punten pakken, dan moeten we naar de andere ploegen niet kijken. We moeten gewoon vechten voor de winst, goed voetbal hoeft niet meer. Hoe we de drie punten pakken maakt niet uit, als we ze maar pakken.”  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties