Inter mag opnieuw lonken naar de Champions League

Door een 3-1 overwinning tegen Chievo springt Internazionale terug over AC Milan naar de vierde plaats in het klassement. Het komt ook tot op een punt van Lazio en kan zo de voorrondes van de Champions League opnieuw ruiken.

Door een 2 op 9 was Inter aan een slechte reeks bezig, waardoor het dringend terug moest aanknopen met de overwinning. De wedstrijd tegen middenmoter Chievo kwam daarvoor op het ideale moment.

Cassano had na twee minuten de club uit Milaan al op voorsprong gezet. De bezoekers pruttelden nog even tegen dankzij Rigoni, maar Ranocchia zette Inter snel terug op voorsprong. Iets na rust was de wedstrijd helemaal beslist dankzij Milito, die een assist van Cambiasso omzette in de 3-1 eindstand. Chievo blijft twaalfde in de stand, Inter springt terug naar de vierde plaats.