Zidane: "Beckham zal PSG professionaliteit bijbrengen"

Thomas Eeckhout
| 0 reacties
Zidane: "Beckham zal PSG professionaliteit bijbrengen"
Foto: © SC

Zinedine Zidane denkt dat David Beckham PSG professionaliteit zal bijbrengen. Dat zei de Franse ex- vedette op Canal +. Ook zei Zidane dat hij onder de indruk is van die andere Parijse vedette Zlatan Ibrahimovic.

Zinedine Zidane is er zeker van dat David Beckham binnenkort een sterk staaltje van professionaliteit zal tonen aan zijn ploegmakkers bij PSG, zo schrijft La Dernière Heure. "Beckham zal velen verrassen", verzekert Zidane, die nog met Beckham samen speelde. "Hij is een echte professional. Hij zal aan enkele jongens tonen hoe je moet leven als een profvoetballer. Iets wat bepaalde PSG-spelers wel kunnen gebruiken."

"Beckham zal niet elke wedstrijd spelen", zo zei Zidane gisteren op Canal +. "Hij moet zijn draai nog vinden. Ik denk dat hij invalbeurten van een half uur aankan. Toch kan hij nog van waarde zijn. Hij heeft een speciale traptechniek en is technisch nog altijd schitterend. Hij houdt op zijn 37e nog altijd van het spelletje en is enkel in Parijs uit passie voor de sport."

Ook over Zlatan Ibrahimovic wou Zidane iets kwijt. "Ik ben onder de indruk van de manier waarop hij beweegt op het veld", aldus Zidane. "Met zijn lengte en gewicht is dat indrukwekkend. Ook zijn persoonlijkheid is belangrijk voor PSG."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties