Puyol: "Milan niet onderschatten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Puyol: "Milan niet onderschatten"
Foto: © SC

Barcelona onderschat AC Milan niet. De afgelopen twee jaar ontmoetten de twee grootmachten elkaar ook al in de Champions League. Vorig jaar in de kwartfinale was Barcelona te sterk voor de Italianen.

Carles Puyol waakt echter voor gemakzucht. “AC Milan is in vorm, dus we zullen hen moeten respecteren. Zeker gezien het verleden van de club”, begint de aanvoerder van Barça op de persconferentie in aanloop naar de kraker.

Met Balotelli maakte Milan een gokje dat vooralsnog goed lijkt uit te pakken. De wispelturige spits vond in iedere wedstrijd al de weg naar doel, maar de Milanezen kunnen in de Champions League geen beroep doen op hun spits. Hij speelde in de groepsfase al voor Manchester City en het reglement zegt dat een speler niet voor twee verschillende clubs mag uitkomen in het kampioenenbal.

Geen Balotelli dus, maar Carles Puyol is wel op zijn hoede voor die andere jonge talenten bij AC Milan. “Vorig jaar hadden ze een ervaren team, terwijl er nu een jong en gretig team staat. Dat maakt hen misschien wel gevaarlijker”, besluit de ervaren verdediger.

Barcelona staat overigens voor een zwaar drieluik. “De tien cruciale dagen”, als we Puyol mogen geloven. “Het wordt ontzettend zwaar, maar we willen graag die drie prijzen pakken en zullen het wedstrijd per wedstrijd bekijken”, aldus een strijdvaardige Barça-kapitein.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties