Lestienne: "Ik geloof nog in de titel"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 28 reacties
Lestienne: "Ik geloof nog in de titel"
Foto: © SC

Zondagmiddag neemt Club Brugge het in Jan Breydel op tegen Anderlecht. Blauw-Zwart volgt al op 18 punten van de leider, maar Maxime Lestienne heeft de hoop op de titel nog niet opgegeven.

“We willen graag revanche nemen voor het verlies uit de heenwedstrijd. Het verlies spookt nog steeds door onze hoofden en we hebben iets recht te zetten voor onze supporters”, klinkt het strijdvaardig bij de jonge flankspeler van Club.

“Ik geloof nog in de titel. We hebben genoeg kwaliteit en als we zondag winnen dan ligt de strijd misschien opnieuw open. We zijn niet bang van Anderlecht, het is Barcelona niet. Ze hebben dit seizoen ook al vaak dat tikkeltje geluk gehad, wat wel typerend is voor een kampioen. Dat hadden wij tegen Lokeren niet. We speelden een erg goeie eerste helft, maar door een klein foutje moeten we tevreden zijn met één punt”, aldus Lestienne aan Sudpresse.

Lestienne verlengde onlangs zijn contract bij Blauw-Zwart nog tot de zomer van 2017. De 20-jarige aanvaller wil in de toekomst evenwel de stap naar het buitenland zetten. In tegenstelling tot veel jonge Belgen staat hij niet te springen om naar de Premier League te verhuizen. “Daar ben ik te frêle voor. Sinds ik voor Club uitkom won ik al vijf kilo aan spieren, maar daar zouden er nog zo’n drie à vier mogen bijkomen. Italië of Spanje daarentegen, dat zegt me wel wat. Maar dan moet er zich wel een hele goeie opportuniteit voordoen”, besluit Lestienne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties