Giggs hoopt op succes in jubileumwedstrijd

Jens Van der Borght
| 1 reacties
Giggs hoopt op succes in jubileumwedstrijd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als Ryan Giggs vanavond speelt tegen Real Madrid, kan dat zijn duizendste officiële duel worden. De Welshman verwacht tegen Real opnieuw een spannende wedstrijd, maar hoopt dat Manchester United aan het langste eind zal trekken.

In 2000 en 2003 stond Giggs met zijn United ook al tegenover Real Madrid. Toen waren het ware thrillers waarin Real Madrid telkens wist door te stoten. In 2000 schakelden de Madrilenen de mannen van Ferguson over twee wedstrijden uit met 3-2. Drie jaar later won Manchester op Old Trafford met 4-3, maar ze hadden toen in Bernabeu al met 3-1 verloren.

Giggs blikt terug op deze wedstrijden: “Dat waren fantastische wedstrijden, maar ik kijk er niet graag op terug. Met zoveel vuurkracht op het terrein bestaat altijd de kans dat er gescoord wordt, dat kan nu opnieuw gebeuren.”

Als de 39-jarige speler vanavond zal aantreden, speelt hij zijn duizendste wedstrijd. Dit jubileum hoopt hij te bekronen met een plaats in de kwartfinale. “Hoe ouder je wordt, hoe meer je van de dingen gaat genieten. Je denkt nooit dat je duizend wedstrijden haalt, maar ik ben er trots op. Ik heb hard gewerkt”, besluit Giggs op de persconferentie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties