Valverde: "We geloven nog in onze kansen"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Valverde: "We geloven nog in onze kansen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Valencia staat morgen voor een heel moeilijke opdracht in de return van de achtste finale van de Champions League. De Spanjaarden moeten een 1-2-nederlaag in de heenwedstrijd zien recht te zetten in het Prinsenpark van PSG.

FC Valencia heeft volgens de statistieken nog vijf procent kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. Toch blijven de Spanjaarden gemotiveerd om hun kleine kans alsnog te grijpen. Coach Ernesto Valverde heeft zijn plannetje om PSG te bekampen al klaar.

"Ik heb dezelfde strategie voor ogen als voor de heenwedstrijd, alleen nu zonder een goal binnen te krijgen. We hadden in de thuiswedstrijd heel veel balbezit, maar zij hadden de beste kansen. Morgen hopen we niet alleen veel balbezit te hebben, maar ook de beste kansen af te dwingen en te scoren", aldus Valverde op Goal.com.

"Het team is er zich van bewust dat ze meer dan twee keer zullen moeten scoren. We moeten voor de aanval kiezen, maar we moeten ook opletten voor de snelle spelers bij de Fransen die heel goed kunnen counteren. Maar onze bedoeling is om het spel zelf te maken", besluit Valverde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties