Turnhout droomt nu zelfs van promotie naar tweede klasse

Fabian Morren
| 29 reacties
Turnhout droomt nu zelfs van promotie naar tweede klasse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Turnhout is aan een opmerkelijke remonte bezig. De rode lantaarn in derde klasse A pakte 9 op 9. Het behoud is weer mogelijk en Geoffry Hairemans - die uitgeleend wordt door Lierse - hoopt zelfs nog op de periodetitel.

Stel u voor dat Turnhout straks ook nog de eindronde speelt voor promotie naar tweede klasse. Het zou zomaar kunnen na de knappe 9 op 9 van de voorbije weken.

Afgelopen weekend won Turnhout met 1-3 bij het Cappellen van Jan Ceulemans. "We scoorden pas in de 88ste minuut het tweede doelpunt", vertelt Hairemans in Het Nieuwsblad. "Maar als er één ploeg de drie punten verdiende, was het Turnhout wel."

"Zeker na de rust stond er slechts één ploeg op het veld. Cappellen kwam nauwelijks uit de omknelling uit. Maged Samy, de voorzitter van Lierse, zat in de tribune. Hij leek me tevreden (lacht)."

Promotie
"Of de derde periodetitel haalbaar is? Waarom niet? Het lijkt me best mogelijk om de eindronde voor promotie naar tweede klasse te halen. Uiteindelijk is dat de grote doelstelling. Twee vliegen in één klap. Het behoud verzekeren en de derde periodetitel pakken. Zaterdag spelen we tegen leider RC Mechelen. Dat wordt een zware waardemeter", weet Hairemans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties