Thomas Wils tekent contractverlenging op Het Lisp

Thomas Wils tekent contractverlenging op Het Lisp
Foto: © SC

Lierse heeft het contract van Thomas Wils opengebroken. Het huidige contract van de verdedigende middenvelder liep nog door tot de zomer van 2014, maar beide partijen bereikten een overeenkomst om de verbintenis te verlengen tot 2018.

Thomas Wils is alvast erg opgetogen met zijn contractverlenging. “Ik wil de club bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij hebben. Het feit dat ik een contract kan tekenen voor vijf jaar, wil toch wel zeggen dat ze in mij geloven. Als kleine jongen was ik al fan van Lierse en kwam ik al naar wedstrijden kijken. Nu ben ik hier al twee seizoenen vaste waarde en kon ik bijtekenen voor een lange periode. Ik voel me daar ontzettend goed bij”, verduidelijkt 22-jarige middenvelder op de website van De Pallieters.

Ook Maged Samy gaf wat meer uitleg bij de contractverlenging van Wils. “De verlenging van Thomas’ contract past volledig in ons plan naar de volgende seizoenen toe. Hij is een hoeksteen van ons project. We hebben alle vertrouwen in onze jeugd, zij moeten de ruggengraat gaan vormen van het Lierse in de komende jaren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties