Brussels wordt RWD Brussels Molenbeek

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Brussels wordt RWD Brussels Molenbeek
Foto: © SC

De toekomst van tweedeklasser FC Brussels hing aan een zijden draadje. Niet alleen op sportief vlak kent de club een desastreus seizoen, ook op financieel vlak ging het (alweer) niet goed met de Brusselaars. Daar komt nu verandering in, investeerders kwamen met geld over de brug.

Eind januari raakte bekend dat Brussels een samenwerking aanging met investeerders uit Dubai. Het verhaal leek lange tijd op een sisser af te lopen, maar Sudinfo weet nu dat de investeerders uit Dubai hun belofte zijn nagekomen en 100.000 euro hebben gestort op de rekening van de club. Brussels-voorzitter Johan Vermeersch liet eerder nog optekenen dat de investeerders nog steeds met geld over de brug moesten komen. “In januari kregen we dertien spelers uit Dubai. Alles is betaald, behalve die spelers", vertelde hij gisteren nog.

De investeerders kwamen in extremis dus alsnog met geld over de brug, en zo kan FC Brussels voortbestaan. Al zal dat wel onder een andere naam zijn én met een nieuw logo. RWD Brussels Molenbeek zal de club vanaf volgend seizoen heten. Tot eind dit seizoen gaat de club nog door onder zijn huidige naam, maar vanaf volgend seizoen komt daar verandering in. Bekijk hieronder het nieuwe logo van de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties