Interview Vermeersch: "Zullen op later moment communiceren"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Vermeersch: "Zullen op later moment communiceren"
Foto: © SC

Vanochtend raakte bekend dat FC Brussels volgend jaar zijn naam zal inruilen voor 'RWD Brussels Molenbeek'. De investeerders uit Dubai zouden met geld over de brug gekomen zijn en de toekomst zou er weer wat beter uitzien voor de tweedeklasser.

Door Timothy Collard

Wij hadden een korte babbel met Brussels-voorzitter Johan Vermeersch, maar die wou voorlopig nog niet veel prijsgeven over wat er te gebeuren staat bij de tweedeklasser. “Voor zover ik weet ondergaat de club nog geen naamsverandering. Ik heb het vanochtend ook gelezen in de krant, maar ik contesteer de inhoud van dat artikel”, begint Vermeersch.

Er zijn echter wel veranderingen op til bij Brussels. “Wij zullen op een later tijdstip naar buiten komen met het nieuws en de nodige bewijzen. Dat kan in de loop van de week zijn, maar dat kan ook later zijn” laat de voorzitter nog in het midden.

Het nieuwe embleem van de club lekte vanmorgen, dus er wordt wel degelijk werk gemaakt van verandering. Zo zou het logo van het vernieuwde Brussels er moeten gaan uitzien:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties