Belgen maken opnieuw indruk in Engeland

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Belgen maken opnieuw indruk in Engeland
Foto: © SC

Onze Belgen hebben afgelopen weekend weer van zich laten spreken in de Premier League. Dat leverde Vincent Kompany en Jan Vertonghen een plaatsje op in het team van de week van Goal.com.

Voor Tottenham-verdediger Vertonghen is het reeds de negende keer dat hij in het team van de week wordt opgenomen. Hij bewees dit seizoen dat hij op zijn plaats zit bij een Engelse topclub en afgelopen weekend was hij goed voor een doelpunt en een assist.

Vincent Kompany maakte voor het eerst deel uit van het elftal van de week bij Goal.com. De aanvoerder van Manchester City vierde zaterdag zijn comeback, scoorde meteen en hield samen met zijn collega-verdedigers de nul.

Ook elders schopte een Rode Duivel het tot de beste elf van de week. Simon Mignolet staat bij Whoscored.com onder de lat in het team van de week. Mignolet verloor met Sunderland in eigen huis van Manchester United met het kleinste verschil. De voormalige doelman van STVV werd enkel gevloerd door een eigen doelpunt van zijn verdediger Titus Bramble. Voor het overige keepte de doelman een vlekkeloze wedstrijd.

Ook Rode Duivel Kevin Mirallas liet zich opmerken, maar werd niet opgenomen in het team van de week. De Belgische aanvaller bezorgde zijn team Everton de overwinning met het enige doelpunt van de partij tegen Stoke City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties