Ook Dortmund opent jacht op Kevin De Bruyne

Ook Dortmund opent jacht op Kevin De Bruyne
Foto: © SC

Kevin De Bruyne is aan zijn laatste weken bezig bij Werder Bremen. De Rode Duivel weet echter nog niet waar zijn toekomst ligt. Nu zou ook Borussia Dortmund zich gemeld hebben voor de ex-speler van Racing Genk.

De Bruyne is tot nader order nog steeds eigendom van Chelsea. Maar de vraag is of de Oost-Vlaming ooit in Londen zal voetballen. The Blues willen de middenvelder volgend seizoen alvast bij een topclub stallen. “Chelsea wil dat ik volgend seizoen ook Europees aan de bak kom”, liet de Rode Duivel eerder al optekenen.”

Vooral Bayer Leverkusen en Wolfsburg leken in pole-position te liggen om De Bruyne aan te trekken. Volgens Duitse bronnen heeft nu ook Borussia Dortmund zich gemeld voor de middenvelder. En het is Jürgen Klopp en co menens. De halvefinalist in de Champions League zou maarliefst zeventien miljoen euro veil hebben voor de ex-speler van Racing Genk.

Toch lijkt een doorbraak niet voor onmiddellijk. Chelsea heeft immers nog geen nieuwe coach voor volgend seizoen. De kans is groot dat die man zijn fiat moet geven rond een transfer van het Belgische goudhaantje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties