Moura wil met PSG titel pakken

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Moura wil met PSG titel pakken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSG werd afgelopen woensdag verrassend uit de Franse beker geknikkerd door het bescheiden Evian. Toch blijft Lucas Moura positief. "Nu moeten we eerst en vooral de titel pakken."

Paris Saint-Germain streed een tweetal weken geleden nog mee op drie fronten. Door de uitschakeling in de Champions League en in de Franse beker blijft nu enkel nog de titel over. Al zal het kampioenschap geen problemen opleveren want de Parijzenaren regeren soeverein in de Ligue 1.

Lucas Moura wil echter niet weten van een ontgoocheling na de tweede bekeruitschakeling in evenveel weken. “We zijn natuurlijk teleurgesteld dat de kwalificatie niet bedongen is”, aldus Moura in l’Equipe. “We hebben de kwaliteiten om de beker te winnen. Maar nu moeten we ons vooral concentreren op het kampioenschap en de titel.”

Franse waarnemers zien een negatieve spiraal bij PSG sinds de Europese uitschakeling tegen FC Barcelona. “We verdienden de kwalificatie tegen Barça”, aldus Moura. “Maar we zijn vooral trots dat we het hen zo moeilijk hebben kunnen maken. Maar ik denk niet dat de uitschakeling een invloed heeft op onze prestaties.”

PSG betaalde een slordige 45 miljoen euro voor de Braziliaan. Weegt zo’n bedrag op een speler? “Geld is voor mij niet belangrijk”, besluit Moura. “Ik wil vooral goed spelen voor PSG en veel successen behalen met de club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties