Arsenal opent jacht op Jovetic

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Arsenal opent jacht op Jovetic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal heeft de jacht op Stevan Jovetic officieel geopend. De aanvaller van Fiorentina is gegeerd door tal van topclubs.

The Gunners willen komende zomer shoppen op de transfermarkt. Arsène Wenger heeft zo maar eventjes een slordige tachtig miljoen euro ter beschikking gekregen van het Londense clubbestuur. Een fortuin voor de Fransman, die eerder bekend staat voor zijn zuinigheid.

Arsenal informeerde inmiddels bij het Italiaanse Fiorentina naar Stevan Jovetic. Dat weet The Daily Mail. De 23-jarige Montenegrijn moet zo’n dertig miljoen euro opbrengen. De Londenaars zijn er echter van overtuigd dat ze de aanvaller voor een lager bedrag naar het Emirates Stadium kunnen halen.

Jovetic zelf stak in het verleden zijn interesse voor de Premier League niet onder stoelen of banken. Maar met onder andere Manchester City, Chelsea en Juventus staan de topclubs in de rij om de aanvaller in te lijven.

Wenger zelf heeft vooral schrik voor het zomeroffensief van The Blues. “Ik heb schrik voor de middelen die Chelsea wil inzetten om versterkingen binnen te halen. We moeten opletten want ze zijn enorm kapitaalkrachtig.”

Nog volgens The Daily Mail heeft Arsenal interesse in doelman Rene Adler van HSV. Ook Rode Duivel Simon Mignolet was al eerder in beeld om komend seizoen onder de lat te gaan staan bij het team van Thomas Vermaelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties