Inter trekt hevig aan mouw Icardi

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Inter trekt hevig aan mouw Icardi
Foto: © SC

Internazionale trekt alle registers open om Mauro Icardi naar Milaan te halen. De aanvaller ligt echter nog tot 2015 onder contract bij Sampdoria.

Vijf duels voor het einde van de Italiaanse Serie A moet Inter nog knokken om een Europees ticket te bemachtigen. De club van de geblesseerde Gabi Mudingayi staat momenteel op een teleurstellende vijfde stek. Die plaats geeft recht op de Europa League, maar Inter voelt de hete adem van AS Roma en Udinese in de nek.

Toch kijkt sportief directeur Marco Fassone al vooruit naar volgend seizoen. De Italiaan wil Inter opnieuw de uitstraling van een absolute topclub geven en wil daarvoor de geldbuidel opentrekken. Vooral Icardi staat bovenaan het verlanglijstje om volgend seizoen in Giuseppe Meazza te voetballen. Dat meldt Sport/Voetbalmagazine.

De 20-jarige Argentijn met Italiaans paspoort is dé sensatie van de Serie A. De stadsgenoot van Messi (beide voetballers werden geboren in het Argentijnse Rosario, nvdr.) vond dit seizoen al negen keer de weg naar de touwen. De aanvaller kreeg dan ook de bijnaam ‘Messicardi’ aangemeten. Hij zou zo’n vijftien miljoen euro moeten kosten.

In de Italiaanse media worden ook de namen van Marco Andreolli (Chievo), Ruben Botta (Tigre), Hugo Campagnaro (Napoli) en Diego Laxalt (Defensor) aan Inter gekoppeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties