Mata en Luiz willen ook Champions League-ticket pakken

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Mata en Luiz willen ook Champions League-ticket pakken
Foto: © SC

Door de 1-2-overwinning op het veld van Basel ruikt Chelsea de Europa League-finale al. "Deze titel is een hele belangrijke voor ons", vertellen David Luiz en Juan Mata in koor.

De wedstrijd leek te gaan eindigen op een 1-1-gelijkspel. In de slotminuten verloste Luiz The Blues op vrije trap. Al moet gezegd dat de Zwitserse goalie niet helemaal vrijuit ging bij het tegendoelpunt. Een schitterende uitgangspositie met het oog op het einddoel: de finale in de Amsterdam ArenA.

“Het is belangrijk om hier twee doelpunten te lukken”, vertelt de Braziliaan op de clubwebsite. “Basel is een sterk team. Nu rest er ons nog één wedstrijd om de buit binnen te halen.”

Ook Juan Mata (foto) is blij dat een eerste stap richting Amsterdam gezet is. “Eerlijk gezegd vind ik dat we meer hadden moeten scoren. Maar uiteindelijk is het een resultaat waar we enkel maar blij mee kunnen zijn.”

De Europese trofee is de laatste strohalm voor de Londenaren om kleur te geven aan een grijs seizoen. “Deze titel is een hele belangrijke voor ons”, aldus Luiz en Mata in koor. “Maar het is ook belangrijk om geconcentreerd te blijven in de competitie en een ticket te pakken voor de Champions League.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties