Vilanova: "Ik geloof nog in dit team"

Conrad Grayson
| 10 reacties
Vilanova: "Ik geloof nog in dit team"
Foto: © SC

FC Barcelona kreeg een ferme tik uitgedeeld van Bayern München afgelopen dinsdag. De Catalanen verloren het Champions League-duel met 4-0. Een ticket voor de finale in Wembley lijkt plots heel ver weg. Toch blijft coach Tito Vilanova het vertrouwen behouden in zijn ploeg.

"Het is heel moeilijk om aan de top te blijven, maar als we kampioen worden, dan betekent dat de vierde titel in de laatste vijf jaar. Ik geloof nog in dit team. Laten we zien of we volgend jaar voor de zevende keer op rij de halve finale kunnen bereiken, dat zou een geweldige prestatie zijn”, zei de coach van Barcelona aan de Spaanse media.

Vier jaar geleden lagen de kaarten anders. Toen wonnen de blaugrana nog met 4-0 van de Duitsers. Vilanova geeft toe dat Barcelona niet in haar beste vorm verkeert, maar ook zeker niet in haar slechtste. De coach belooft de supporters in ieder geval dat ze er alles aan zullen doen om het tij te doen keren in Camp Nou.

"Het resultaat tegen Bayern verandert niets aan mijn evaluatie en mijn plannen met het team voor volgend seizoen", vervolgde Vilanova. "Ik denk niet dat er veel gaat veranderen in de selectie. Zes nieuwe spelers? Wie je ook haalt, het is heel moeilijk om het niveau van dit team nog verder omhoog te halen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties