Tweedeklassers volgen dossier van Woluwe op de voet

Fabian Morren
| 3 reacties
Tweedeklassers volgen dossier van Woluwe op de voet
Foto: © SC

Tweedeklasser White Star Woluwe verdedigde dinsdag zijn licentiedossier voor het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS). Reeksgenoten Sint-Truiden, Heist en Sint-Niklaas volgden de zaak op de hoofdzetel van het BOIC met speciale aandacht.

Sint-Truiden hoopt dat White Star Woluwe geen licentie meer krijgt. De Kanaries spelen dan immers de eindronde. Bovendien zakt Woluwe dan naar derde klasse en daardoor is Heist (17e in de stand) zeker van het behoud. Op dit moment speelt Heist de eindronde. Oudenaarde is al gered door de licentieweigering van Beerschot. Mocht Woluwe zakken, speelt Sint-Niklaas (18e in de stand) de eindronde met de derdeklassers.

Ook Boussu-Dour heeft een dossier bij het BAS. Ook die tweedeklasser kreeg geen licentie. Mocht ook Boussu-Dour bij het BAS bot vangen, dan is ook Sint-Niklaas rechtstreeks gered. Er zijn dan geen sportieve dalers in tweede klasse. Boussu-Dour weet op 16 mei of het een licentie krijgt voor tweede klasse. Donderdagavond doet het BAS een uitspraak in de zaak rond Woluwe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties