Frank Lampard op recordjacht dit weekend

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Frank Lampard op recordjacht dit weekend
Foto: © SC

Frank Lampard krijgt dit weekend de kans om topscorer allertijden te worden bij Chelsea. De ervaren middenvelder mag van coach Rafa Benitez in de basis starten tegen Aston Villa.

De kans is reëel dat Lampard na dit seizoen noodgedwongen afscheid neemt van Chelsea. Dat wil zeggen dat de middenvelder dus nog maar enkele wedstrijden heeft om topscorer allertijden te worden bij de Londense club. Daarvoor heeft de routinier nog twee doelpunten nodig.

Komend weekend, tegen het Aston Villa van Christian Benteke, mag Lampard een eerste keer op recordjacht gaan. “Frank is een uitstekende speler én prof. Ik ben ontzettend tevreden over hem. Hij traint hard en is conditioneel in orde. Hopelijk breekt hij het record tegen Villa door twee keer te scoren”, aldus Benitez.

Of Lampard ook mag spelen in de finale van de Europa League, staat evenwel nog niet vast. “Over de finale kan ik nog niets zeggen. We moeten de wedstrijd van zaterdag afwachten, daarna neem ik een beslissing. Mijn team staat nog niet vast”, besluit de Spaanse oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties