Porto - Benfica en veel meer live

Redactie
| 0 reacties
Porto - Benfica en veel meer live
Foto: © SC

Er zijn vandaag weer in diverse topcompetities een aantal leuke affiches. Naast de topper in Portugal zijn er nog veel andere leuke partijen. Alle matchen kan u helemaal live en gratis bekijken dankzij Unibet TV.

Om 21.30 uur staat dé topper van dit weekend op het programma. Porto ontvangt Benfica in een rechstreeks duel om de titel. Porto staat met nog twee speeldagen voor de boeg amper twee punten in het krijgt bij Benfica. Opvallend: beide teams verloren dit seizoen in 28 wedstrijden nog geen enkele keer en het is dan ook de vraag of dit duel niet op een gelijkspel zal eindigen.

Verder kan je genieten van een aantal kampioenen: Bayern München ontvangt om 15.30 uur Augsburg. Wordt dat weer een doelpuntenfestival of een verrassing? Om 18.00 uur is het genieten van Juventus, dat voor eigen huis aan de bak mag tegen Cagliari.

En er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is voor elk wat wils dus! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Kan Defour scoren in de topper? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat onze Rode Duivel de weg naar de netten vindt, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 660 euro opleveren. Stel je wedtegoed dus veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties