Terry: "Mourinho is een vriend van de spelers"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Terry: "Mourinho is een vriend van de spelers"
Foto: © SC

De kans lijkt met de dag groter dat José Mourinho volgend seizoen opnieuw het stuur bedient op Stamford Brigde. Ook aanvoerder John Terry ziet een terugkeer van de Portugees wel zitten.

Mourinho is anno 2013 nog steeds een legende in Chelsea. De Portugees leidde the Blues enkele seizoenen geleden naar succes. Zelfs de fans scanderen tot op vandaag de naam van Mourinho tijdens wedstrijden. “Mourinho heeft een goed contact met de fans door de prijzen die hij met onze club won. Bovendien is de Portugees nog steeds The Special One voor de supporters.”

Ook Terry is een fan van de werkwijze van de oefenmeester. Toch laat de aanvoerder niet in zijn kaarten kijken. “Mourinho was een vriend van de spelers. Hij sprak ook steevast over de ploeg en niet over individuen. Ik heb nog steeds contact met hem en hij is geïnteresseerd in onze resultaten. De fans willen hem inderdaad opnieuw bij Chelsea zien. Maar ik vind het delicaat om daar over te praten aangezien hij nog een contract heeft bij Real Madrid.”

Terry heeft nog een verbintenis tot eind volgend seizoen op Stamford Bridge. Hoe ziet zijn toekomst eruit? “Ik bekijk het dan wel hoe het verder moet”, besluit de aanvoerder in Sport/Voetbalmagazine. “Maar ik zal nooit voor een andere club uit de Premier League spelen. Daarvoor hou ik te veel van Chelsea. Misschien word ik wel trainer. Al besef ik dat ik dan amper bij mijn familie kan zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties