"Ik wou zeker afscheid nemen met een titel"

Frank Deckers
| 1 reacties
"Ik wou zeker afscheid nemen met een titel"
Foto: © SC

David Beckham mocht tijdens zijn afscheidswedstrijd in Parijs de aanvoerdersband aantrekken. Hij kreeg het tijdens de match ook moeilijk om zijn emoties te bedwingen.

“Ik kreeg het al moeilijk toen mijn medespelers me de aanvoedersband gunden.  Het is heel erg speciaal voor een Engelsman om captain van Paris Saint-Germain te zijn, zeker op zo’n bijzondere dag. Het was een geweldig gebaar en daar zal ik hen altijd dankbaar voor zijn”, zei Beckham na de wedstrijd.

“Ik wil iedereen in Parijs bedanken. Het was ontzettend bijzonder om mijn loopbaan hier af te sluiten, het had echt niet mooier gekund. Ik heb het gevoel dat dit het juiste moment is om afscheid te nemen. Ik heb alles bereikt door de jaren heen en wilde zeker met een kampioenschap afscheid nemen.”

“Ik weet niet of ik volgende week ga spelen tegen Lorient. Daar ligt kunstgras en ik heb enkele jaren geleden mijn achillespees gescheurd, dus dat is misschien niet heel verstandig. Ik zit wel bij de selectie, maar ik weet niet of ik mee speel”, zei Beckham ook nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties