Wenger: "Versterking en stabiliteit nodig"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 27 reacties
Wenger: "Versterking en stabiliteit nodig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een grijs seizoen eindigde Arsenal toch nog in kleur door een Champions League-ticket te bemachtigen. "We hebben stabiliteit en versterkingen nodig", beseft ook Arsène Wenger.

Enkele maanden geleden leek Wenger aan zijn laatste weken bezig in Londen. De Franse manager slaagde er niet in om het ontspoorde Arsenal opnieuw op de rails te krijgen. Toch bemachtigden the Gunners op de valreep een toegangsbewijsje voor het kampioenenbal. Al moet de ploeg van Thomas Vermaelen wel eerst door een voorronde zien te spartelen.

“De laatste drie maanden waren een springplank voor volgend seizoen”, legt Wenger uit in The Daily Mail. “Het is belangrijk om het goede gevoel mee te nemen naar de nieuwe jaargang. We hebben stabiliteit en versterkingen nodig. Nieuwe spelers zijn dus noodzakelijk, maar ik wil de structuur, de geest en de kwaliteit van het team intact houden.”

Ambitieuze uitspraken van de Franse oefenmeester. Wenger staat er nochtans om bekend weinig geld uit te geven op de transfermarkt. “Er zijn veel clubs met geld en daartegenover staat onvoldoende talent. We gaan potentiële versterkingen proactief benaderen. Het is nu eenmaal gemakkelijker onderhandelen als je Champions League speelt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties