"Kaka heeft de club 400 miljoen euro extra inkomsten bezorgd"

Frank Deckers
| 8 reacties
"Kaka heeft de club 400 miljoen euro extra inkomsten bezorgd"
Foto: © SC

Ricardo Kaka heeft op sportief vlak nooit kunnen doorbreken bij Real Madrid. Na zijn blessure heeft de Braziliaan zijn oude niveau niet meer kunnen halen. Toch is Real tevreden over de middenvelder. Nu Ancelotti waarschijnlijk naar Real komt, wil Kaka ook graag blijven.

“Kaka had pech dat hij geblesseerd raakte en dat hij zijn niveau daarna niet meer heeft gehaald, het niveau dat wij allen graag hadden gezien”, zei Florentino Pérez aan Cadena Ser.  “Daarna kwam Mesut Özil, maar Kaka is een geweldige persoonlijkheid."

Kaka werd de voorbije jaren meermaals in verband gebracht met andere clubs, maar zijn loon is het grootste obstakel. "Ze vragen mij waarom we Santi Cazorla niet hebben gehaald", zei Pérez. "Het is onze taak om de beste voetballers van de wereld aan te trekken. Op de plek van Cazorla hebben we al voetballers als Kaka en Özil."

Ondanks dat de Braziliaan veel kost en weinig speelt zijn ze toch tevreden bij Real Madrid. "Kaka heeft ervoor gezorgd dat contracten met sponsoren werden vernieuwd. Kaka heeft de club 400 miljoen euro extra aan inkomsten bezorgd, ook dankzij anderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties