Rocky Peeters speler-trainer bij KVK Tienen-Hageland

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Rocky Peeters speler-trainer bij KVK Tienen-Hageland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rocky Peeters wordt speler-trainer bij de nieuwe club KVK Tienen- Hageland. Hij moet bij de nieuwe club die na de vereffening naar bevordering zakte beginnen met een aftrek van in totaal negen punten.

De club heeft er echter vertrouwen in. "KVK Tienen - Hageland gelooft in de kwaliteiten van Peeters als trainer. De voorbije maanden bewees de verdediger dat hij met zijn ervaring en vista een meerwaarde betekent binnen de spelersgroep. Hij toont zich bovendien erg bereid om met jonge beloftevolle spelers te werken. KVK Tienen - Hageland hoopt met Rocky Peeters aan het sportieve roer de gezonde ambitie waar te maken om zich te tonen in vierde klasse en mee te dingen naar een stek in derde klasse", staat te lezen op de officiële website van de club.

Ook Peeters zelf is tevreden: "Ik had dit niet echt zien aankomen, maar als je zo'n kans krijgt dan grijp je die. Ik ben erg trots dat de club mij het vertrouwen schenkt om deze opdracht waar te maken. Zelf hoop ik nog een tijdje door te gaan als speler. De combinatie met het trainersschap schrikt me dan hoegenaamd niet af. Ik ben er van overtuigd dat je van tussen de lijnen tactisch nog efficiënter en sneller kan bijstellen. Zeker in overleg met een goede assistent-coach op de bank. Daarvoor reken ik op de steun van Benny Lunenburg. Ondertussen maak ik ook werk van het behalen van een trainersdiploma."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties