Belgisch toptalent gaat verlengen bij Manchester United

Timothy Collard
Timothy Collard
| 22 reacties
Belgisch toptalent gaat verlengen bij Manchester United
Foto: © SC

Adnan Januzaj staat op het punt om zijn contract bij Manchester United te verlengen. Het Belgische toptalent heeft de Europese topclubs voor het uitkiezen, maar de jongeling zou er de voorkeur aan geven om in Manchester te blijven.

Door het pensioen van Sir Alex Ferguson liep de contractverlenging wat vertraging op. “In principe praten we volgende maand over de verlenging van zijn contract, dat nog één jaar doorloopt. Dat het er nog niet eerder van kwam, is te wijten aan het onverwachte afscheid van Ferguson en de zaken die daarmee gepaard gingen”, aldus zaakwaarnemer Dirk De Vries in Het Laatste Nieuws.

Verschillende topteams lonkten de afgelopen maanden naar het achttienjarige talent. “Maar als alles normaal verloopt, blijft Adnan nog een poosje op Old Trafford. Hij werd in Engeland verkozen tot best speler van de beloftencompetitie en won individuele trofeëen op tornooiten in Brazilië, Slovakije en Zürich. In die optiek is er dus niets vreemds aan de belangstelling”, besluit De Vriese.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties