Mourinho: "Ik ben de trainer en ik beslis wie speelt"

Frank Deckers
| 4 reacties
Mourinho: "Ik ben de trainer en ik beslis wie speelt"
Foto: © SC

José Mourinho blijft erbij dat Casillas op de bank zat omdat hij niet goed presteerde. Volgens de Portugees zijn alle voetballers gelijk en verdient niemand een voorkeursbehandeling.

“Casillas is een voetballer en alle voetballers zijn voor mij hetzelfde", zei Mourinho aan Punto Pelota. "Maar bij Real Madrid zijn ze daar helemaal niet klaar voor. Ze begrijpen niet dat voetballers gelijkwaardig zijn. Ik ben een trainer die naar prestaties kijkt en daar zijn beslissingen op afstemt. Degene die beter is, speelt. Zonder te kijken naar status of verleden.”

“Je speelt zoals je traint, een normale situatie. Bij Internazionale liet ik Marco Materazzi op de bank, een mythe bij die club. Rafael Benitez deed vorig seizoen bij Chelsea hetzelfde met Terry”, aldus Mourinho. “Iedereen kan denken dat Iker beter is dan Diego Lopez. Dat accepteer ik, maar ik ben de trainer."

“Ik kijk alleen naar prestaties. Of ik problemen met Casillas had? Ik heb liever problemen met de media of de halve stad dan dat ik niet eerlijk tegen mezelf ben. Ik zou problemen met mezelf kunnen krijgen als ik een speler opstel die dat niet verdient."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties