Dickson kiest voor nieuw begin dichter bij huis

Steven Bologne
| 2 reacties
Dickson kiest voor nieuw begin dichter bij huis
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Derdeklasser Berchem Sport deed tot dusver enkele opmerkelijke aankopen, zo komt Dickson Agyeman over van de Finse eersteklasser FF Jaro. De verdedigende middenvelder verklaart nu zijn overstap voor de lens van de internettelevisie van zijn nieuwe club.

“Het was vooral mijn jeugdtrainer van bij Berchem Sport, Luc Schoenmaeckers, die me overhaalde om terug te keren naar mijn moederclub”, opent Dickson. “Hier kan ik aan een nieuw begin werken dichter bij huis, want ik begon mijn familie toch wel te missen. Na de jeugd in Berchem, waar ik ondermeer samenspeelde met Moussa Dembele, trok ik naar Germinal Ekeren dat net in een fusie stapte met Beerschot. Ik maakte gedurende vier seizoenen deel uit van de fusieclub waarna ik twee seizoenen op uitleenbasis uitkwam voor FC Eindhoven. Na die twee jaar keerde ik terug naar België en tekende voor Bergen. Daarna volgde FF Jaro in de Finse eerste klasse van 2011 tot nu.”

Gevraagd naar zijn sterke punten haalt de 27-jarige vooral de balrecuperatie aan met een goede inspeelpas en het lezen van het spel. “Ik had gehoopt dat we volgend seizoen zouden uitkomen tegen enkele topploegen zoals Racing Mechelen. Ik wil vooral tegen goede spelers komen te staan, het is jammer dat we die clubs nu missen door onze reeksindeling in derde B.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties