Llorente: "Juve vergelijkbaar met Barça en Real"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Llorente: "Juve vergelijkbaar met Barça en Real"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fernando Llorente speelt vanaf volgend seizoen voor Juventus. De spits trekt na negen seizoenen de deur achter zich dicht bij Athletic Bilbao en spreekt over afgelopen seizoen en zijn toekomst in Italië.

De transfer van Llorente naar De Oude Dame stond al een hele tijd vast. Nu het seizoen ten einde is, spreekt de boomlange aanvaller voor het eerst over zijn toekomst. Dat hij transfervrij vertrok uit Spanje, daar zit Llorente toch wat mee.

“Achteraf gezien had ik het liever anders aangepakt. Ik heb altijd geprobeerd om de beste optie te kiezen, zowel voor Bilbao als voor mezelf”, vertelt de targetman aan Marca. ”Dit is de beste deal, maar helaas liep ik tegen een muur aan. Ik wilde niet gratis vertrekken en zo’n seizoen meemaken." (Llorente zat vaker dan hem lief was op de bank nadat zijn transfer rond was, nvdr.)

Voor zijn nieuwe werkgever heeft de aanvaller alleen maar lof. “Juventus is één van de beste clubs in Europa en de beste club van Italië. Het is een club die vergelijkbaar is met Barcelona en Real Madrid. Het is mooi dat ik daar volgend seizoen deel van mag uitmaken”, besluit de Bask.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties