Officieel: Liverpool haalt jonge Spanjaard binnen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Officieel: Liverpool haalt jonge Spanjaard binnen
Foto: © SC

Liverpool heeft zich opnieuw versterkt met een Spaanse aanvaller. Het hing al enkele dagen in de lucht, maar nu kondigden The Reds het aan op hun officiële website: Luis Alberto zette zijn krabbel onder een contract bij de club.

De twintigjarige polyvalente aanvaller komt over van Sevilla en kan op verschillende posities uit de voeten in de voorhoede. Na Iago Aspas is hij de tweede Spaanse aanvaller in korte tijd die voor de club tekent.

Vorig seizoen speelde de youngster op huurbasis voor Barcelona B in de Spaanse tweede klasse. Het was daar dat Liverpool hem opmerkte. Luis Alberto scoorde er elf doelpunten en was goed voor zeventien assists.

Liverpool-coach Brendan Rodgers: "Hij heeft het juiste profiel én de juiste mentaliteit om een speler van Liverpool te zijn"

De coach van The Reds, Brendan Rodgers, is alvast erg opgetogen met de komst van de Spanjaard. “We zijn verheugd dat Luis besloten heeft om voor Liverpool te tekenen”, zegt de Noord-Ier op de officiële webstek van de club.

“Hij heeft het juiste profiel én de juiste mentaliteit om een speler van Liverpool te zijn. Ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken en hem nog beter te maken. Hij vervoegt een groep met jonge en getalenteerde spelers bij onze club”, besluit Rodgers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties