Verriest: "Dury is een mentor voor me"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Verriest: "Dury is een mentor voor me"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Ronny Verriest is ondertussen een goede week aan de slag als assistent-trainer van Zulte Waregem. "Ik ben heel blij dat ik mag samenwerken met Francky Dury. We kennen elkaar al een tijdje en bleven contact houden."

Vorig seizoen was Verriest de beloftentrainer van de fusieclub. Door de promotie van David Gevaert als sportief adviseur schuift ook de oefenmeester op in rang. “Ik was verrast en gecharmeerd door het voorstel”, aldus Verriest in Het Nieuwsblad. “Ik ben dan ook heel blij met deze kans, maar besef dat ik me zal moeten bewijzen. Ik merk op alle vlakken dat het verschil tussen beloften en A-kern groot is.”

“Ik zal nauw samenwerken met Eddy Van den Berge (de andere assistent-trainer van Zulte Waregem, nvdr.). De precieze invulling van mijn functie gaan we deze week nog bespreken.”

Verriest kijkt vooral uit naar de nauwe samenwerking met Dury. “Francky is een mentor voor mij”, besluit de nieuwbakken assistent. “We kennen elkaar al sinds de Heizelschool en bleven contact houden.  Het is leuk om deel uit te maken van zijn technische staf. Maar ik ken Francky en zeer goed is onvoldoende. Alles moet top zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties