Spanje ontkent heisa rond potje strippoker

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Spanje ontkent heisa rond potje strippoker
Foto: © SC

Spanje neemt het morgen op tegen Italië in de halve finale van de Confederations Cup. Ondertussen staat het halve land op zijn kop na een vermeend schandaal rond een potje strippoker.

In de media werd de voorbije dagen bericht over een diefstal bij de Spaanse nationale ploeg. Tijdens de wedstrijd tegen Uruguay zouden duizenden euro’s ontvreemd zijn bij spelers van La Selección. Dat was althans de officiële mededeling die de FIFA de wereld instuurde.

Een goede zet van de wereldvoetbalbond, ware het niet dat het hotelpersoneel van de verblijfplaats van Gérard Piqué en co zijn mond niet had voorbij gepraat. Volgens die bronnen hadden de Spanjaarden na afloop van de kwalificatie voor de halve finale een feestje in hotel. Nadien zouden sommige Europees- en wereldkampioenen zich hebben afgezonderd met enkele dames voor een potje strippoker.

Sommige van die dames liepen bovendien niet al te hoog op met de zeden en brachten de nacht door bij de dikbetaalde wereldsterren. Maar toen de heren voetballen ontwaakten waren de deernes weg, samen met enkele duizenden euro’s.

De Spaanse voetbalbond ontkent het verhaal ondertussen in alle toonaarden. Maar waar rook is, is vuur?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Confederations Cup

Nieuwste reacties