Jan-Pieter Martens: van STVV naar Schalke 04

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Jan-Pieter Martens: van STVV naar Schalke 04
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan-Pieter Martens gaat aan de slag als teammanager bij Schalke 04. De carrièreswitch is een heuse stap vooruit voor de Bilzenaar die enkele weken geleden nog de deur werd gewezen bij Sint-Truiden.

Sport/Voetbalmagazine publiceerde in de editie van zo’n veertien dagen geleden een artikel rond de bezigheden van Roland Duchâtelet. De informatie werd door een ingewijde gelekt aan het weekblad. Daags nadien werd Jan-Pieter Martens ontslagen op Stayen. Volgens het clubbestuur was er geen direct verband tussen beide zaken, maar rook en vuur gaan altijd samen.

Ondertussen heeft Martens opnieuw werk. De 38-jarige Limburger gaat komend seizoen aan de slag als teammanager bij Schalke 04. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. De ex-speler van onder andere KV Mechelen en Roda JC gaat bij het nummer vier uit de Bundesliga samenwerken met algemeen directeur Horst Holdt. Beide heren voetbalden nog samen bij Sturm Graz.

De afstand van Sint-Truiden naar Gelsenkirchen is dan wel relatief kort, op voetbalniveau maakt Martens een mooie promotie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties