Mignolet: "We zullen zien of Suarez me kan kloppen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Mignolet: "We zullen zien of Suarez me kan kloppen"
Foto: © SC

Simon Mignolet is eerder vandaag officieel voorgesteld als doelman van Liverpool FC. "Ik ben het inmiddels gewend om een concurrentiestrijd te voeren", aldus de Rode Duivel.

Simon Mignolet is de nieuwe doelman van Liverpool FC. Het nieuws is inmiddels al een tijdje oud, maar de Rode Duivel werd vandaag voorgesteld aan pers en publiek. "Ik ga alvast mijn uiterste best doen om iedere week te spelen", vertelt de doelman op Sporting Telenet. "Ik ben niet naar Liverpool gekomen om op de bank te gaan zitten. Ik wil op Anfield Road opnieuw progressie maken."

De Limburger zal de concurrentie moeten aangaan met boegbeeld Pépé Reina. Toch gelooft Mignolet rotsvast in zijn kwaliteiten. "Ik ben inmiddels gewend om een concurrentiestrijd te voeren. Bij Sint-Truiden knokte ik me in het elftal en ook bij Sunderland stonden enkele internationale toppers in mijn nek te hijgen."

Luis Suarez

"Het is eigen aan grote clubs dat er strijd moet worden geleverd voor een basisplaats. Dat is zeker het geval voor een doelman. Er kan namelijk maar eentje spelen."

Mignolet werd ook gevraagd naar Luis Suarez. De aanvaller wordt gelinkt aan Real Madrid, maar is tot nader order nog steeds a Red. "Hij is momenteel nog op vakantie, maar ik weet dat hij een uitstekend spits is. Of hij op training tegen me zal scoren? Dat zullen we nog wel zien." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties