Niets dan grootspraak bij nieuwbakken Monegasken

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Niets dan grootspraak bij nieuwbakken Monegasken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AS Monaco heeft vandaag opnieuw twee aanwinsten voorgesteld aan pers en publiek. Het ging deze keer om Joao Moutinho en James Rodriguez.

Het is de laatste dagen druk in het mondaine Monaco. De Monegasken worden overrompeld door een meute persjongens. AS Monaco stelt immers haar nieuwe spelers dezer dagen voor aan pers en publiek. Gisteren liet Voetbalkrant.com nog optekenen dat Eric Abidal en Jérémy Toulalan ambitieuze vooruitzichten predikten. Dat kan u bovendien HIER nog eens nalezen.

Ook Joao Moutinho en James Rodriguez lopen hoop op met hun nieuwe club. Het lijkt erop dat AS Monaco de komende jaren de voetbalwereld niet alleen zal bestormen, maar ook zal overheersen.

Alles winnen

Moutinho maakte de voorbije seizoenen het mooie weer bij FC Porto. "Ik wilde al een tijdje mijn horizon verruimen" vertelt de 26-jarige middenvelder. "Ik ben dan ook gelukkig dat ik mezelf een speler van ASM kan noemen. Het is de ambitie van deze club om simpelweg elke competitie te winnen."

"Bovendien koos ik voor deze club met het oog op het komende wereldkampioenschap", gaat de 58-voudig Portugees international verder. "Monaco is goed op weg om een grote club te worden en ik wil me manifesteren binnen dat verhaal."

Ook Rodriguez volgde zijn ploegmaat van Portugal naar de Azurenkust. "Een voetballer mikt altijd hoger en Monaco is de volgende stap in mijn carrière", vertelt de 21-jarige flankaanvaller. "Mijn doel is dan ook heel simpel: titels winnen met Monaco."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties