Mokulu: "Ik ben een diepe spits"

Jens Hoofteer
| 36 reacties
Mokulu: "Ik ben een diepe spits"
Foto: © SC

Benjamin Mokulu is tevreden met zijn transfer naar KV Mechelen. De 23- jarige spits wil zich maar al te graag tonen bij zijn nieuwe werkgever. "Ik zal vechten tegen de mensen die mij willen zien mislukken."

"Ik ben heel tevreden dat mijn transfer eindelijk rond is. Het heeft allemaal lang aangesleept, maar ik wou de juiste keuze maken. Nu kan ik zonder zorgen aan het seizoen beginnen", laat Mokulu weten in Gazet van Antwerpen.

"Ik kon ook naar Bergen en naar Cluj in Roemenië, maar sportief en financieel was het aanbod van KV Mechelen het beste. In Roemenië kon ik veel geld verdienen, maar ik was bang dat ik in de vergetelheid zou belanden. Ik wil me eerst nog bewijzen in België. Zo kan ik later misschien naar een grotere club in het buitenland."

Mokulu maakte bij Lokeren zijn debuut in de Jupiler Pro League. "Ik ben Lokeren dankbaar voor de gekregen kansen, maar ik was het beu om altijd op de flank te spelen. Ik ben een diepe spits en dat heb ik ook al bewezen. Toen ik hoorde dat Lokeren ook nog eens drie miljoen voor me vroeg, heb ik mijn contract verbroken. Dat was geen makkelijke beslissing, maar ik wou de zaken forceren."

"Ik heb hier met de coach gepraat en hij beschouwt me als spits. De druk zal groot zijn. Ik moet Nicklas Pedersen opvolgen en veel mensen willen me zien mislukken, maar ik wil hen dat niet gunnen. Ik ben fit, want ik heb hard gewerkt met een individuele trainer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties