Vacature: wie wordt nieuwe hoofdsponsor van KRC Genk?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Vacature: wie wordt nieuwe hoofdsponsor van KRC Genk?
Foto: © SC

KRC Genk moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. De Limburgers hebben de verbintenis met Euphony Benelux immers verbroken.

KRC Genk werd de voorbije seizoenen gesponsord door Euphony Benelux, een dochterbedrijf van telecomgigant Mobistar.. De Limburgers laten echter weten dat die verbintenis met onmiddellijke ingang wordt verbroken. Op financieel vlak kwam het bedrijf de verplichtingen niet na.

"Deze beslissing is niet over een  nachtje ijs gegaan", licht financieel directeur Filip Aerden toe. "In het verleden was de samenwerking een win-winsituatie voor beide partijen. De voorbije maanden kwam Euphony Benelux de financiële verplichtingen niet na. Overleg met onze raadslieden heeft er na verloop van tijd voor gezorgd dat KRC Genk de verbintenis eenzijdig heeft opgezegd."

FRZA!

De blauwhemden moeten dus op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Geen sinecure gezien de barre economische tijden. Bovendien werd de stad onlangs nog getroffen door de sluiting van Ford Genk. "KRC Genk is een club met een financieel gezonde basis", geeft Aerden nog mee. "Ik verwacht dan ook geen problemen om de eigen verplichtingen na te komen."

In de tussentijd zal Genk met 'FRZA!' op de borst spelen. 'FRZA!' is de roepnaam van de talrijke initiatieven van de Limburgse club om vooral op sociaal vlak het verschil te maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties