Bayern stelt begeerde Thiago voor

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Bayern stelt begeerde Thiago voor
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München heeft Thiago Alcantara voorgesteld aan pers en publiek. De Spaanse middenvelder komt over van FC Barcelona.

Thiago Alcantara is eerder vandaag voorgesteld als speler van Bayern München. De middenvelder is de eerste speler die Pep Guardiola 'meebrengt' uit Barcelona.

Nochtans zat half Europa achter de Catalaan, die een maandje geleden nog schitterede op het gewonnen Europees kampioenschap met Jong Spanje, aan. Bayern betaalde uiteindelijk zo'n 25 miljoen euro voor de 22-jarige middenvelder.

Thiago krijgt in de Allianz Arena het rugnummer zes. "Ik wil de speler alvast hartelijk begroeten", begint Karl-Heinz Rummenigge de persconferentie. "Thiago is een speler die we al een tijdje in de gaten hielden. We zijn dan ook verheugd dat de club er met Barcelona op een eerlijke manier is uitgekomen."

Thiago zelf mocht de persbabbel beëindigen, maar geraakte niet verder dan enkele spreekwoordelijke clichés. Hij zal woensdag voor het eerst het rood-witte shirt aantrekken. "Ik wil me snel mogelijk integreren in de groep. Mijn ambitie? Ik wil belangrijk zijn voor dit Bayern."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties