Hazard: "Leuk dat ik nog eens wat Frans kan spreken"

Jens Hoofteer
| 1 reacties
Hazard: "Leuk dat ik nog eens wat Frans kan spreken"
Foto: © SC

Chelsea is momenteel op tour in Azië. Een van de populairste Blues is ongetwijfeld Eden Hazard. ChelseaTV haalde de Rode Duivel voor de camera en vroeg hem naar zijn bevindingen.

“We proberen om zo fit mogelijk te geraken voor de match van zondag”, vertelt Hazard. “Het is een zware voorbereiding. We trainen twee keer per dag en het is erg warm, maar we zijn profs. Het is leuk dat ik nu het gezelschap heb van twee andere jongen Belgen, Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne. Zo kan ik nog eens wat Frans spreken, want mijn Engels is niet al te best.”

Het verbaast de Rode Duivel dat hij in Azië zo beroemd is. “Dat ik hier zoveel fans had is ongelooflijk. Maar het is wel leuk om al die mensen rond het oefenveld te zien. Dus probeer ik af en toe een trucje voor hen te doen.”

Na de trainingsuren is er natuurlijk ook tijd voor een beetje vrije tijd en rust. “Als ontspanning kijk ik elke dag naar de Tour de France”, laat Hazard weten. “Het is niet gemakkelijk met het tijdsverschil, maar ik probeer niets te missen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties