De Jong zet transfer uit zijn hoofd en "wil signaal geven"

De Jong zet transfer uit zijn hoofd en "wil signaal geven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank de Boer heeft één zorg minder: van zijn drie sterkhouders die dreigden te vertrekken, heeft Siem de Jong nu aangegeven een transfer uit zijn hoofd te hebben gezet en zich volledig te concentreren op Ajas.

De Jong heeft nog een contract voor twee jaar bij de Amsterdammers. De 24-jarige kapitein stond open voor een transfer, maar geen enkele club naar zijn zin meldde zich en dus heeft hij de knop omgedraaid. "Ik heb besloten me volledig op Ajax te focussen", zegt De Jong op de officiële website van Ajax. "Ik heb de hele voorbereiding al een goed gevoel over de groep en over de staf. Ik heb het hier naar mijn zin. Ik zie niet in waarom ik nu weg zou moeten gaan."

De berichten over Ajax werden gedomineerd door het nakende vertrek van Eriksen, Alderweireld en De Jong. "De interviews gaan alleen maar over Christian Eriksen, Toby Alderweireld en Siem. Of we blijven of niet. Ik wil een signaal afgeven. Een transfer is voor mij niet aan de orde, het speelt niet. Ik heb trainer Frank de Boer gezegd dat hij op mij kan rekenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties