De Zeeuw: "Ik kan positie Biglia aan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 41 reacties
De Zeeuw: "Ik kan positie Biglia aan"
Foto: © SC

Anderlecht hield zich tot dusver opvallend kalm op de transfermarkt. Dieumerci Mbokani, Tom De Sutter en Lucas Biglia vertrokken, maar werden nog niet vervangen. Als het van Demy De Zeeuw afhangt moet paars-wit zelfs niet op zoek naar een vervanger voor Biglia.

De Nederlander werpt zichzelf namelijk op als potentiële vervanger van de Argentijn. “Ik ben een ander type dan Biglia, maar ik denk wel dat ik het op die positie kan invullen zoals de trainer het graag ziet”, aldus De Zeeuw aan Sport/Voetbalmagazine.

“Ik denk dat ik met Sacha Kljestan en Dennis Praet tegen Lokeren heb laten zien dat ik op alle drie de posities op het middenveld wel uit de voeten kan. Ik kijk altijd diep en misschien was Lucas wat meer verdedigend. Internationaal is dat misschien iets te veel risico, maar met Ajax en het Nederlands elftal heb ik daar toch ook wedstrijden op niveau gespeeld”, meent de huurling van Spartak Moskou.

"Blij dat ik terug ben bij Anderlecht"

De Zeeuw heeft het ook nog over de club waar hij nog steeds onder contract ligt. “Ik wilde niet in Moskou blijven en aangezien ze drie nieuwe spelers kochten, mocht ik ook weg. Spartak werkte uiteindelijk mee en er is een goede deal gevonden met Anderlecht.”

"Ik ben blij dat ik terug ben. Hier vind ik het plezier terug dat ik in Moskou al een tijdje niet meer had. Anderlecht is een mooie club. Je speelt altijd voor de titel en nu ook weer Champions League”, aldus de dertigjarige Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties