Martino: "Barcelona ontzettend dankbaar voor deze kans"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Martino: "Barcelona ontzettend dankbaar voor deze kans"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De vrijwel onbekende Gerardo Martino staat vanaf komend seizoen aan het roer bij FC Barcelona. De Argentijn stelde zich voor op een eerste persconferentie en is tevreden met de kans die hij krijgt van de Spaanse kampioen.

“Ik ben heel blij met deze kans en ben Barcelona dan ook ontzettend dankbaar. Ik wil ook Tita Vilanova via deze weg al mijn steun aanbieden. Het is jammer dat hij op deze manier moest vertrekken”, begint Martino.

Lijn doortrekken

De Argentijnse coach is niet van plan om drastische veranderingen aan te brengen in Camp Nou. Continuïteit lijkt het belangrijkste. “Mijn eerste intentie is om de manier van werken verder te zetten. De spelers hebben het de afgelopen jaren prima gedaan en we willen nu graag de lijn doortrekken met goeie prestaties.”

“Ik wil de spelers wel overtuigen van mijn ideeën en zal mijn kracht en energie proberen over te brengen op iedere jongen die ik ter mijn beschikking krijg. We gaan ervoor zorgen dat er een zeer competitief team staat. Ik wil ook veel contact met mijn groep en zal daarom met hen praten, ideeën uitwisselen en noem maar op.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties