Reactie "Ik scoor vaker bij mijn debuut"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
"Ik scoor vaker bij mijn debuut"
Foto: © SC

Rami Gershon maakte gisteravond zijn debuut tijdens het gelijkspel tussen Waasland-Beveren en AA Gent en luisterde dat meteen op met een doelpunt. Een goeie gewoonte van de verdediger, zo bleek achteraf.

Sander De Graeve in Beveren

De Israëlische verdediger is niet de enige nieuwkomer bij Waasland-Beveren. De fusieploeg kocht fors in en versterkte zich vlak voor de start van de competitie nog met Veselinovic en Trickovski. Volgens Gershon is dat geen probleem. "Dat zijn aanvallers, de meeste aanpassing is nodig bij verdedigers en middenvelders. Als de organisatie er staat is het veel makkelijker om in een team te komen. Het enige wat die jongens nodig hebben is een doelpunt."

En dat maak jij dan net.

"Ja ik weet het (lacht), ik kon het al niet geloven dat die eerste kopkansen in de eerste helft allemaal niet in het doel belandden. Gelukkig kreeg ik dan die goal die ik in de rebound kon maken. Ik scoor vaak in debuutwedstrijden, bij mijn eerste wedstrijd bij Celtic scoorde ik ook al."

En in de wedstrijden na je debuut?

"Ik heb momenteel de beste statistieken van de ploeg, laten we het daarop houden (lacht)."

Ben je tevreden met het punt?

"We gingen natuurlijk voor de winst, maar we mogen niet vergeten dat Gent een topploeg is. We hebben goed gespeeld en we kunnen vertrouwen putten uit de manier waarop we vanavond gespeeld hebben. Je zag vandaag dat we zwaar werk leverden in de voorbereiding. Fysiek en tactisch zijn we er klaar voor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties