Standard beloont fans in Europa League

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Standard beloont fans in Europa League
Foto: © SC

Standard wil zijn fans bedanken voor de massale steun tijdens de Europa League-wedstrijd tegen KR Reykjavik. Ook in de derde voorronde mogen de abonnees gratis proeven van de Europese sfeer.

Standard klopte afgelopen week het IJslandse KR Reykjavik in de tweede voorronde van de Europa League. De naam en faam van de tegenstander deden bij de Rouches niet onmiddellijk een belletje rinkelen. Om de fans toch te motiveren om richting Sclessin te komen werden de abonnees gratis toegelaten. En met succes: Jelle Van Damme en co werden aangemoedigd door 21.217 toeschouwers.

In de derde voorronde van de Europa League ontvangt Standard het Griekse Xanthi. Ook niet meteen de naam waarvoor een voetbalfan storm loopt. Dus komt de commerciële cel van de Rouches met hetzelfde idee op de proppen. Dat laat La Dernière Heure weten.

De abonnees mogen op acht augustus gratis binnen op Sclessin. Voor de andere zitjes wordt amper tien euro gevraagd. Kinderen onder de twaalf jaar mogen er dan weer in voor vijf euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties