"Ik ben gelukkig in Madrid"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
"Ik ben gelukkig in Madrid"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cristiano Ronaldo verlengde zijn contract bij Real Madrid met vijf seizoenen. Nochtans leek de sterspeler op weg naar de Premier League. "Ik ben gelukkig waar ik ben."

Voetbalkrant.com meldde enkele dagen geleden al dat Cristiano Ronaldo zijn contract in de Spaanse hoofdstad met vijf seizoenen verlengde. Dat kan je HIER nog eens nalezen. Het is echter wachten op het officiële nieuws uit Madrid. De Koninklijke wacht wellicht op de komst van Gareth Bale om uit te pakken.

Marca probeerde dan maar een reactie te ontfutselen bij CR7 zelf. De Portugees hield de lippen stevig op elkaar, maar tussen de lijnen door is duidelijk dat de deal rond is. “Het is nog niet het juiste moment om daar al over te speken. Ik wil nu vooral focussen op de voorbereiding op het nieuwe seizoen.”

Vorig seizoen schreeuwde Ronaldo nog uit dat hij ongelukkig was in Madrid. Die zeventien miljoen per jaar zullen daar nu wellicht verandering in brengen. Florentino Pérez, de voorzitter van Los Blancos, is er zelfs van overtuigd dat Ronaldo zijn pensioen zal vieren in Madrid. “Ik doe gewoon mijn job”, besluit de Portugees. “Op dit moment ben ik tevreden om voor Real Madrid te kunnen spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties