Live genieten van toppers in heel Europa

Redactie
| 0 reacties
Live genieten van toppers in heel Europa
Foto: © SC

In heel Europa staan er vandaag leuke wedstrijden op het appel. En u kan veel wedstrijden live meepikken. Hoe? Lees het hier:

Ook in Nederland is het min of meer Super Sunday vandaag. Om 12.30 uur is er Feyenoord tegen Twente, om 14.30 uur is er nog AZ tegen Ajax. Alle vier de ploegen gaan op zoek naar de drie punten om dit seizoen terug aanspraak te kunnen maken op de hoofdprijs in Nederland. PSV maakte gisteren al indruk, dus moet de rest mee. En dat kan u allemeel LIVE meemaken dankzij UNIBET TV.

Als je via Unibet 60 euro inzet op een overwinning van Ajax, krijg je daar 102 euro voor terug. Een stuntje in eigen huis van AZ levert dan alweer 268 euro op - een aanrader!

Maar naast Nederland zijn er nog vele andere Europese competities waar wordt gevoetbald vandaag. Zo is er een Weense derby in Oostenrijk en speelt Schalke 04 tegen Hamburg om 17.30 uur. Dankzij Unibet hoeft u er vandaag niets van te missen!

Maar er is meer: Dankzij Unibet TV kan je helemaal gratis en live meekijken naar heel veel prachtige wedstrijden van de Champions League. Vanavond kan je dus genieten van Basel en Lyon, en dat helemaal LIVE en GRATIS via Unibet. Schrijf dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant!

Scoort onze landgenoot?

Gok erop via onze partner. De gratis 60 euro kunnen tot 480 euro opleveren als Maarten Martens de score opent in AZ - Ajax. Zet dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties