Reactie "Het Zulte Waregem van vorig seizoen gezien"

"Het Zulte Waregem van vorig seizoen gezien"
Foto: © SC

Davy De fauw speelde niet zijn beste wedstrijd in loondienst van Zulte Waregem. Na vijf minuten gaf hij Lestienne een kans op een schoteltje, hij maakte een strafschopfout en na een halfuur werd hij zelfs bijna uitgesloten. "Dat had wat overdreven geweest", aldus de kapitein van Esse

Aernout Van Lindt in Brugge

“Twee keer geel voor twee fouten was er misschien wat over geweest. De scheidsrechter weet ook dat ik niet dat soort speler ben om veel vuile fouten te maken. Al bij al hou ik een goed gevoel over aan deze 1-1 en ik ben blij dat mijn fout niet fataal bleek”, begon de kapitein.

En was het wel strafschop voor Club Brugge? “Ik hou hem wat vast en dan kan je zeker fluiten voor een strafschop. Misschien dat wij er ook zeker een hadden moeten krijgen vlak voor de rust. Sowieso heb je in elke wedstrijd wel een aantal soortgelijke fases, ook vandaag zelfs buiten het gezichtsveld van de scheidsrechter.”

De fauw was blij met het geleverde spel van zijn teamgenoten: “Ik heb het Zulte Waregem van vorig seizoen gezien vandaag. We wonnen veel duels en kwamen er vaak uit met goed voetbal. Zeker de tweede helft speelden we zeer goed.”

“Rust zal terugkomen”

Extra-sportief was ook deze week weer een drukke bij Zulte Waregem door het ontslag van Patrick Decuyper: “De rust zal nu wel terugkomen. Het waren hectische weken, maar nu is alles sereen en prima binnen de club.”

“We hebben vorig jaar overigens ook de nodige spanning beleefd dankzij de play-offs, dus we moeten ook dit van ons proberen afzetten. Dat hebben we ook met alle zaken van de voorbije weken gedaan. Ik denk niet dat onze prestatie tegen PSV beïnvloed werd door extra-sportieve zaken”, besloot De fauw.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties