"Ik wil zekerheid dat Suarez voor Liverpool wil spelen"

"Ik wil zekerheid dat Suarez voor Liverpool wil spelen"
Foto: © SC

Brendan Rodgers haalde vorige week zwaar uit naar de werkethiek van Luis Suarez. De manager van Liverpool wil nu echter snel duidelijkheid wat er met zijn topspits gaat gebeuren.

De relatie tussen de twee is vertroebeld, maar daar wil Rodgers aan werken. "We moeten er alles aan doen om de situatie te herstellen", zegt hij op de website van de club. "Als we moeten afwachten, dan is het niet anders. Maar dit is een club met belangrijke normen en waarden en we hopen dat de situatie vriendschappelijk opgelost kan worden. Er is veel gezegd en geschreven en wij als club hebben een standpunt ingenomen. Als je het niet kan opbrengen om de waarden van de club te respecteren, dan speel je niet. Zo simpel is het."

"Er is echter geen probleem tussen hem en mij", vervolgt Rodgers. "Uiteraard moet ik wel de belangen van de club en van het team verdedigen. Het maakt niet uit wie je bent. Tot het moment dat ik de zekerheid krijg dat er honderd procent bereidheid is om voor de club te spelen, is er geen oplossing."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties