"Jonge groep mag geen excuus zijn"

"Jonge groep mag geen excuus zijn"
Foto: © SC

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

Lommel United begon met een 0 op 6 aan het nieuwe seizoen in tweede klasse. De Limburgers hadden nochtans ambitie om dit jaar mee te spelen voor de prijzen. Bart Goossens beseft dat de bekerwedstrijden van de komende weken voor een vertrouwensboost kunnen zorgen.

De verdediger had zelf ook meer verwacht van het nieuwe voetbalseizoen: "We hadden gehoopt op een betere start. In Brussels was de nederlaag vermijdbaar. We geven er niets weg, maar verliezen door een ongelukkige fase en een lichte strafschop. Tegen Westerlo bleek dat zij meer maturiteit hebebn dan wij."

"We waren vooral zelf minder in die partij. We hebben een heel jonge groep, al mag dat geen excuus zijn. Ook het hoofdstuk van de vertrokken spelers moeten we nu achter ons laten. Enkel de toekomst telt nu nog", aldus Goossens aan Voetbalkrant.com.

En wat brengt die toekomst? Bekerwedstrijden. "We moeten nu in de beker tegen Sprimont, later hebben we zware verplaatsingen naar Boussu Dour en Woluwe. We moeten dus in de Beker van België vertrouwen tanken. Ik kijk er alvast naar uit, want we hebben goed getraind."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties